Blog Ima Cleaning

Sfaturi pentru curățarea bucătării

Atat pentru membrii familiei, dar, din păcate, si pentru bacterii bucataria este locul preferat. Gătitul, coacerea și spălarea sunt operatiuni delicate, o curățenie perfectă este esențială.  Sfaturi pentru curățarea bucătăriei

Tacâmuri,

Acestea sunt cele mai frecvent utilizate și, prin urmare, sunt curățate în mod regulat. Petele de pe tacamurile din oțel inoxidabil pot fi îndepărtate cu coaja de lămâie și apoi spălate. Nu puneți cuțite sau alte unelte ascuțite într-o mașină de spălat vase. Scoateți imediat o tigaie cu apă și, de preferință, încălziți apa. Acest lucru facilitează eliminarea reziduurilor de alimente arse. Alternativ, puneți sarea într-o oală cu apă și lăsați-o să stea câteva ore. Nu zgâriați murdăria cu un instrument ascuțit.

 

Dulapul de bucătărie

De obicei uitam de praf, acesta este colectat în dulapuri. Din acest motiv, este recomandabil să curățați cel puțin o dată pe an și să curățați cu apă călduță cu detergenți (universali) și apoi să le uscați. Nu puneți pe partea de sus a dulapurilor hârtie, inainte de a aspira praful. Sertarul sau dulapul folosit pentru a stoca produsele de panificație se spală mai des.

 

Coșul de gunoi

În special, asigurați-vă că curățați în mod regulat zona de gunoi a bucătăriei și împrejurimile acestuia, deoarece poate fi cauza mirosurilor dezgustătoare și neplăcute (asigurați-vă că utilizați un coș de gunoi și o pungă de gunoi).

Ima Cleaning va ofera servicii de curatenie civila si industriala, atat în Bucuresti, Ilfov dar si in judetelele limitrofe (Prahova, Dambovita, Teleorman, Ialomita, Buzau), cu echipamente și produse de curățenie, adaptate fiecarei situatii..

 Email: info@ima-cleaning.ro

Telefon: 0762 318 360

Cotatie de pret

Cere o estimare gratuita pentru curateniea dorita.